OPPSTART og PÅMELDING

Nå er ventetiden over! Skolebanda starter opp igjen – uten restriksjoner! Vi gleder oss!

NESTE UKE, i Uke 6, starter vi opp på Vardåsen, Heggedal, Jansløkka, Vettre, Sydskogen og Midtbygda. Noen av gruppene er dessverre fullbooket, mens det på andre fortsatt er ledige plasser. Hvis du ennå ikke har meldt deg på, men har lyst til å være med å spille så er det fortsatt mulighet til det: PÅMELDING HER Får du melding om at det er FULLBOOKET så ta kontakt med oss så ser vi om det finnes en mulighet likevel.

Etter vinterferien starter vi opp skoleband på Nærsnes, Torvbråten, Sætre, Spikkestad, Slemmestad og Vollen Montessori. Her det det nå åpent for påmelding. Gå inn her og søk opp din skole: FINN DITT SKOLEBAND HER FINNER du IKKE ditt skoleband? Ta da kontakt med oss. Det vil bli arrangert PRØVESPILLING ute på hver av skolene før vinterferien slik at barna kan få kjenne litt på hva det vil si å spille i et EC-Play skoleband.

Er det ennå ikke etablert noe skoleband på din skole og du ønsker å spille med dine venner etter skoletid så er det bare å ta kontakt. Vi starter opp skoleband fortløpende etter hvert som vi har kapasitet. Vi har nå også åpnet opp for å gi denne muligheten til skoler i nærliggende kommuner til Asker, så som Bærum, Lier og Drammen. Skoler som legger til rette for skoleband får også muligheten til å bruke våre instrumenter og lisenser i skoletiden, samt at de får opplæring i bruk av dette – uten kostnad.

Vi har også jobbet mye i lengre tid med å få i gang samspill på ungdomsskolene etter skoletid, men dette er en litt tregere materie. For å hjelpe ungdommen i gang har vi derfor bestemt at vi starter med å hjelpe musikklærerne på skolen i gang med bruk av EC-Play i musikktimen først for å skape troen på at alle kan være med å spille. Deretter får vi se hvordan vi best organiserer en arena for samspill etter skoletid for de som vil spille mer.

Mail: together@ec-play.com/Telefon 99108000

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: