Årshjulet

SJEKK UT AKTIVITETSKALENDEREN VÅR FOR PÅMELDING TIL DE ULIKE AKTIVITETENE!

KICK OFF – FOR ALLE
Vi starter skoleåret med en familiedag – både for medlemmer og ansatte. Den 1. helgen etter skolestart inviterer Jostein alle EC-Playere og deres familie til Ivarsand i Bamble. Vi skal gjøre hva vi kan for at dette blir en minnerik dag for alle med bading, pølser, is, kaker og ikke minst spilling. Ta gjerne med ditt eget instrument om du har.

SKOLEBAND – 1 TIME 1 DAG I UKEN RETT ETTER SKOLETID PÅ SKOLEN
Uken etter familiedagen så starter vi spillingen på skolene. Alle elever på alle barneskoler i Asker har nå mulighet til å få EC-Play skoleband rett etter skoletid 1 dag i uken på sin skole. Vi har en gruppe for de yngste og en gruppe for de eldste. Vi følger skoleruta. Det vil si at vi tar fri når skolen har stengt. Er det ikke etablert EC-Play skoleband på din skole oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med foreningen på together@ec-play.com eller Jostein på telefon 99108000.

NEXT LEVEL OG HIGH LEVEL – SAMPSILL PÅ TVERS AV SKOLENE
Dette er arena for de musikerne som ønsker seg litt større musikalske utfordringer. Vi møtes for felles samspill på kveldene mellom 18-20. Dette er et tilbud til de aller ivrigste som begynner å få gode ferdigheter, men som ønsker å spille sammen med andre som også ønsker en enda større musikalske utfordring.

MUSIKKCAMP PÅ HOTELL I HØSTFERIEN
Søndag til onsdag i høstferien inviterer Jostein medlemmene i EC-Play til et GRATIS hotellopphold på et et lite EventHotell som heter Malmplassen. Dette ligger i Tolga rett ved Røros. Her har vi plass til 30 store og små. Dette er en familiesamling hvor både barn og foresatte er invitert. Her skal vi kose oss med spilling, god mat og godt vennskap.

JULEFEST
Den siste søndagen før skolen tar juleferie samles vi til julefest. Vi samler da alle EC-Playere fra alle solen i Asker på Fyrstikken i Heggedal til en siste spilling før jul. Hele familien er velkommen. Her skal vi kose oss med god mat og spille og synge mange julesanger sammen. Og alle er med og spiller – også de voksne. Salen tar 120 gjester.

PREMIETURER
Hver vår arrangerer vi hyttetur som en premie til de som er flinke til å spille mye hjemme. For å kvalifisere seg til turen må man levere inn 5 MMK-skjemaer signert av foresatte. Foresatte kan være med om barnet ikke tørr å reise alene.

SOMMERFEST
Den siste søndagen før vi tar sommerferie samles vi igjen til fest og musikkmoro på Fystikken i Heggedal. Hele familien er naturligvis velkommen. Her skal vi kose oss med god mat og spille og synge. Alle kan spille – både store og små, unge og gamle!

MUSIKKCAMP I SOMMERFERIEN
Hver sommer arrangerer vi MusikkSommerCamp de 2 første og de 2 siste ukene i skoleferien. Vi holder på 5 dager i uken fra 8-17. Forutsatt at vi får bruke Fyrstikken har vi plass til 50 deltakere per uke. 200 totalt.