Årshjulet

SJEKK UT AKTIVITETSKALENDEREN VÅR FOR PÅMELDING TIL DE ULIKE AKTIVITETENE!

KICK OFF – FOR ALLE
Vi starter skoleåret med en familiedag for frivillige og ansatte. Den 1. helgen etter skolestart inviterer Jostein til Ivarsand i Bamble. Vi skal gjøre hva vi kan for at dette blir en minnerik dag for alle med bading, pølser, is, kaker og ikke minst spilling. Ta gjerne med ditt eget instrument om du har.

SKOLEBAND – 1 TIME 1 DAG I UKEN RETT ETTER SKOLETID PÅ SKOLEN
Uken etter familiedagen så starter vi spillingen på skolene. Alle elever på alle barneskoler i Asker har nå mulighet til å være med på samspill rett etter skoletid 1 dag i uken på sin skole. Vi har en gruppe for de yngste og en gruppe for de eldste. Vi følger skoleruta. Det vil si at vi tar fri når skolen har stengt. Er det ikke etablert samspill på din skole oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med foreningen på together@ec-play.com eller Jostein på telefon 99108000.

NEXT LEVEL OG HIGH LEVEL – SAMPSILL PÅ TVERS AV SKOLENE
Dette er arena for de musikerne som ønsker seg litt større musikalske utfordringer. Vi møtes for felles samspill på kveldene. Dette er et tilbud til de aller ivrigste som begynner å få gode ferdigheter, men som ønsker å spille sammen med andre som også ønsker en enda større musikalske utfordring.

MUSIKKCAMP PÅ HOTELL I HØSTFERIEN
Søndag til onsdag i høstferien inviterer Jostein medlemmene i AKS til et GRATIS hotellopphold på et et lite EventHotell som heter Malmplassen. Dette ligger i Tolga rett ved Røros. Her har vi plass til 30 store og små. Dette er en familiesamling hvor både barn og foresatte er invitert. Her skal vi kose oss med spilling, god mat og godt vennskap.

JULEFEST
Den siste søndagen før skolen tar juleferie samles vi til julefest. Vi samler da alle fra alle som vil i Asker på Fyrstikken i Heggedal til en siste spilling før jul. Hele familien er velkommen. Her skal vi kose oss med god mat og spille og synge mange julesanger sammen. Og alle er med og spiller – også de voksne. Salen tar 120 gjester.

Play Along Concert på Asker kulturfestival
Vi samles til fest og musikkmoro på utescenen i Asker sentrum. Hele familien og alle deres venner og alle andre som har lyst er velkommen. Dette er åpen for alle som vil være med. Her skal vi kose oss med god mat og spille og synge. Alle kan spille – både store og små, unge og gamle!

MuSuCa – MusikkSommerCamp
Hver sommer arrangerer vi MusikkSommerCamp de 2 første og de 2 siste ukene i skoleferien. Vi holder på 5 dager i uken fra 8-17. Forutsatt at vi får bruke Fyrstikken har vi plass til 50 deltakere per uke. 200 totalt.