Instrumenter

Når vi starter opp EC-Play skoleband på en skole så kompletterer vi skolens instrumentpark med det som trengs av instrumenter. Du trenger altså ikke ha med deg noe instrument når du kommer på samspill. Her deler vi på alt. Instrumentene blir også værende i musikkrommet på skolen hele uke til glede for alle elevene på skolen. Disse instrumentene er altså ikke ment for hjemlån.

Men skal du få god utvikling når du skal lære deg å spille et nytt instrument så må du spille MMK – dvs Morgen, Middag og Kveld. For å kunne spille MMK må du ha noe å spille på hjemme. Så derfor har vi også startet med å kjøpe inn instrument for hjemlån. Det er både bra for miljøet og for lommeboka. Det er jo ikke lett i starten å vite hvilket instrument du kommer til elske mest. Så da kan det være lurt å vente litt med å kjøpe deg ditt eget instrument.

Lån et instrument GRATIS
I stedet for å kjøpe ditt eget instrument kan du nå altså låne et instrument av oss. Det kan være ulike grunner til at du ikke ønsker å kjøpe deg ditt eget instrument akkurat nå. Og da kan det være lurt å låne et instrument i stedet. Instrumentet som vi per dags dato har anledning til å låne ut er en UKULELE. Så hvis du vil låne en ukulele så er det bare å sende oss en mail på together@ec-play.com. Dette er selvfølgelig bare et tilbud til de som aktivt spiller i et EC-Play skoleband på en skole.

Vi har som mål at vi etter hvert også skal kjøpe inn andre instrumenter for utlån slik som keyboard, gitar, fiolin, osv , men per dags dato er det ikke økonomi til dette i foreningen.

Kjøp et instrument til MEDLEMSPRIS
Har du lyst og anledning til å kjøpe deg et nytt instrument så hjelper vi deg med det til gode medlemspriser. Vi kan først og fremst hjelpe deg ved kjøp av rimelige opplæringsinstrumenter. Ta kontakt på together@ec-play.com og fortell oss hva slags instrument du ønsker å kjøpe og hvor mye du har anledning til å bruke på et instrument så hjelper vi deg så godt vi kan.

DONASJON
Har du instrumenter som står i en krok og ikke er bruk? Vi tar gjerne i mot instrumenter som kan lånes ut enten til medlemmer eller til skoler som trenger det. Vi tar også imot instrumenter som må repareres da vi har folk som er flinke til å fikse ting. Først og fremst ønsker vi oss gitarer, ukuleler, fioliner, bass, keyboard, men også andre instrumenter som mandoliner, trekkspill, torader, harpeleik, cello, balalaika oa er interessant. Vi kan dessverre IKKE ta i mot akustiske pianoer. Har du ikke noe instrumenter å donere, men ønsker å hjelpe kan du støtte oss med penger slik at vi kan kjøpe inn enten brukte eller ny instrumenter. Vi setter stor pris på all den støtte og hjelp vi kan få i vårt arbeid.
VIPPS nr for donasjoner 733 657.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt på telefon 99108000 eller på mail together@ec-play.com.