Instrumenter

På de skoler hvor foreningen etablerer EC-Play Musikkskole inngår foreningen en samarbeidsavtale med skolen, et såkalt offentlig-frivillig samarbeid. Avtalen går ut på at skolen stiller med lokaler, instrumenter og utstyr til vår disposisjon for samspill etter skoletid. Foreningen kjøper så inn det vi ytterligere trenger for å gjennomføre våre samspillaktiviteter etter skoletid. Instrumentene blir værende i musikkrommet på skolen slik at medlemmene ikke trenger å ta med seg instrumenter når de skal på spilling. Instrumentene vil også være tilgjengelig for egenorganisert aktivitet. Om fritidstilbudet med EC-Play Musikkskole skulle avvikles på den aktuelle skolen vil instrumentene bli omdisponert internt til en annen EC-Play Musikkskole på en skole med aktivitet.

Låneinstrumenter
De elevene som spiller aktivt i en gruppe og ikke har eget instrument kan få låne en ukulele av foreningen.

Kjøp et instrument til MEDLEMSPRIS
Foreningen gode innkjøpsavtaler og kan også gi lave medlemspriser på instrumenter for de elevene som ønsker å eie sitt eget instrument.

DONASJON
Har du instrumenter som står i en krok og ikke er bruk? Vi tar gjerne i mot instrumenter som kan lånes ut enten til medlemmer eller til musikkskolen. Vi tar også imot instrumenter som må repareres da vi har folk som er flinke til å fikse ting. Først og fremst ønsker vi oss gitarer, ukuleler, fioliner, bass, keyboard, men også andre instrumenter som mandoliner, trekkspill, torader, harpeleik, cello, balalaika oa er av interesse. Vi kan dessverre IKKE ta i mot akustiske pianoer.

Har du ikke noe instrumenter å donere, men ønsker å hjelpe kan du støtte oss med penger slik at vi kan kjøpe inn enten brukte eller ny instrumenter. Vi setter stor pris på all den støtte og hjelp vi kan få i vårt arbeid.
VIPPS nr for «Frivillig betaling» er 733 657.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt på telefon 99108000 eller på mail together@ec-play.com.