Skolenes BANDdag

Før vi tar sommerferie inviterer vi alle EC-Playere til festivalen «Alle kan spille sammen» som vi også omtaler som «Skolenes BANDdag». Dette blir også vår markering av Frivillighetens år 2022. Her kan flere hundre spilleglade barn og unge i Askerskolen ta med seg et EC-Play-instrument fra skolen sin og spille sammen i Asker Kulturhus. Dette blir Askers, ja kanskje Norges, største band. Sett av datoen 19.juni. Det vil ikke være noen form for deltakeravgift på dette arrangementet. Mer info kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: