GRATIS EC-Play Musikkskole i 2023

Årets julegave fra oss i foreningen EC-Play Together til Askerbarna er GRATIS EC-PLAY MUSIKKSKOLE TIL ALLE som trenger det. Vi har registrert at mange barn nå faller utenfor pga økte levekostnader så derfor har vi bestemt oss for at vi over nyttår går over til frivillig medlemskapsavgift. Samtidig vil vi takke alle som har anledning til å støtte oss i vårt arbeid, både økonomisk og som frivillig, slik at alle barn kan få oppleve mestring, glede, utvikling og inkludering uavhengig av bakgrunn, forutsetninger, ferdigheter og økonomi. Vi gleder oss til det nye året hvor vi skal gjøre en forskjell for enda flere! Ønsker dere en fin jul og et fantastisk godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: