PRØV 4 uker helt GRATIS

Nå kan alle som vil bli fullverdig medlem i EC-Play Together i 4 uker uten noen forpliktelser. De som syns det er gøy kan fortsette. Vi har lagt til rett for at alle skal kunne være med uavhengig av forutsetning, ferdigheter og økonomi. Vårt mål er at alle som syns det er gøy å spille og synge, uansett hvilket nivå de er på, skal kunne være med – både om du er nybegynner eller en meget erfaring musiker/sanger. Vi legger opp til differensierte grupper både på skolen og på tvers av skolene med FIRST level, NEXT level og HIGH level. Se HER for mer info.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: