Oppstart av EC-Play i høst

Vi starter opp med EC-Play skoleband i uke 35. Vi spiller på samme dager som før sommeren. Eneste endring er Sætre som nå blir på torsdager i stedet for på tirsdager – etter ønske fra skolen. De av dere som ennå ikke har skoleband på deres skole kan ta kontakt med meg slik at vi kan sette i gang en prosess for å få dette på plass så snart som mulig. Vi har nå tilstrekkelig med lærerkapasitet til å starte opp 13 nye skoler i første omgang, men målet er at alle barneskoler i Asker skal kunne tilby dette fantastiske tilbudet til sine elever på sin skole slik at alle kan få muligheten til å være med å spille uavhengig av bakgrunn, forkunnskaper og økonomi. Vi starter opp på nye skoler fortløpende. Bare ta kontakt om det er noe så skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe alle. 

Nytt nå er at skoleband og feriecamper er støttet av BufDir noe som gjør at EC-Play blir rimeligere enn før. I tillegg legger vi nå opp til enda flere aktiviteter – både på skolen din, men og på tvers av skolene i Asker. Kort sagt: Det blir mer musikkmoro til en rimeligere penge. Støtten fra BufDir har gitt oss mulighet til å lage en betalingsmodell som gjør at alle kan være med uavhengig av økonomi. Ta kontakt om du har spørsmål, men nå skal alle som har lyst kunne være med. EC-Play står tross alt for «Everyone Can play» og nå kan vi virkelig leve opp til navnet. 

Vi er utrolig heldige som nå har fått en mulighet til å bety en enda større forskjell for enda flere barn i Asker med EC-Play. Med BufDir og Asker kommune som gode støttespillere gir det oss en mulighet til å gi alle barn i Asker en arena for mestring, glede , utvikling og inkludering både i og etter skoletid. Kom derfor på informasjonsmøte onsdag neste uke 24/8 kl 20-22 hvor vi vil fortelle mer om dette.

Link til møtet finner du her: https://teams.live.com/meet/9480733572581

Setter pris på om denne infoen kan distribueres til alle foresatte i Asker. Så DEL DEL DEL 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: