Vi spiller frem til sommeren

Pga pandemien og andre årsaker startet de ulike skolene opp med skoleband på ulike tidspunkt, men alle deltakerne bidro til oppstart og gjennomføre ved å betale for en 10-ukers periode. Det vil derfor være ulikt hvor mange uker de ulike skolebandene har igjen å spille frem til ferien når de 10 gangene nå er «oppbrukt». Men vi fortsetter å spille frem til ferien for alle som har lyst. For å dekke kostnadene videre frem til ferien vil vi be om et lite bidrag fra hver enkelt deltaker på 199,- x det antall uker det er igjen å spille frem til ferien. Etter sommerferien går vi over på en annen betalingsmodell med ukentlige automatiske betalinger. De som ønsker en liten pause fra spilling nå og frem til sommeren må gi beskjed. Alle kan uansett være med på Festivalen den 12. juni som for oss alle blir en felles sommeravslutning for alle EC-Playere i Asker. Og de som vil spille mer etter skoleslutt oppfordres til å melde seg på MusikkSommerCamp. Velg mellom uke 25, 26, 31 og 32. Sjekk da ut http://www.ec-play.com. Har du spørsmål send en mail til together@ec-play.com eller ring 99108000.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: