50% av skolene er igang

Vi vokser i rekordfart i Asker. 12 skoler er allerede i gang med skoleband og flere skoler bruker EC-Play i musikkundervisningen med stor entusiasme, men flere er på gang. Målet er at ALLE de 12.000 elevene som går i Askerskolen skal få muligheten til å oppleve mestring, glede, utvikling og inkludering med EC-Play i og etter skoletid. Ta kontakt med Jostein på 99108000 om du har barn på din skole som ennå ikke har startet opp med EC-Play gjennom prosjektet «Alle Kan spille i Asker» som har som mål både å styrke musikkundervisningen i skolen ved bruk at det siste innen undervisningsteknologi i musikk, men også å legge til rette for en inkluderende arena for samspill i et skoleband etter skoletid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: