UTSATT OPPSTART PGA KORONA

Vi har besluttet å utsette oppstart med 2 uker. Totalt sett spiller vi like mye som planlagt. Vi bare starter litt senere. Det er flere årsaker til dette, men det utløsende var smitte blant instruktører og deres nærkontakter. Men vi ser også at det kan være fornuftig å utsette oppstart i og med at det forventes en smittetopp i begynnelsen av februar og at smitten deretter vil være raskt avtagende. Vi oppfordrer alle som har spørsmål vedr dette, men også spørsmål vedr påmelding til EC-Play Skoleband, om å delta på vårt

ONLINE FORELDREMØTE onsdag 19.januar kl 20-21

Klikk her for å bli med i møtet enten på din datamaskinen eller mobil:
Klikk her for å bli med på møtet

Søk opp skolebandet på din skole her http://www.ec-play.com/events/all og sjekk om det fremdeles er ledige plasser og meld deg på om du vil være med. Nye datoer vil bli oppdatert i løpet av dagen. Ta kontakt med Jostein på 99108000 om det skulle være noen spørsmål.

Målet er å starte opp skoleband på alle de skolene i Asker hvor det er interesse for dette. Har vi ikke startet opp skoleband på din skole ennå og du ønsker et slikt tilbud på din skole så ta kontakt med Jostein på 99108000 så gjør vi det vi kan for å få det til. Målet er jo at alle elevene i Askerskolen i løpet av våren skal få muligheten til å oppleve mestring, glede, utvikling og inkludering med EC-Play både i og etter skoletid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: