Oppstart etter nyttår

Da myndighetene etter høstferien igjen åpnet opp for våre aktiviteter startet vi opp igjen med skoleband på flere skoler i Asker. Det var svært etterlengtet og det ble derfor stor oppslutning. Hele 131 barn har i høst fått oppleve mestring, glede, utvikling og inkludering med EC-Play etter skoletid. Etterspørselen etter å starte nye skoleband er stor og vi starter nå opp skoleband etter hvert som vi har kapasitet. Noen nå, noen etter vinterferien og noen etter påske. Målet er å hjelpe alle som ønsker å ha et slikt tilbud på sin skole i løpet av våren. Vi avslutter det hele før sommeren med en fantastisk EC-Play Festival i Asker Kulturhus 19.juni hvor alle EC-Playere inviteres til å spille sammen i «Asker største band». Invitasjon til påmelding kommer snart! Vi gleder oss vanvittig til dette! Dette blir helt fantastisk!

I desember ble igjen våre aktiviteter stengt ned av myndighetene. Normalt inviterer vi foreldrene til samspill med barna på siste spilling før jul slik at de selv skal få kjenne på hvilken mestring, glede, utvikling og inkludering man får med EC-Play. Barna får da prøve seg som instruktører for sine egne foreldre. Det er vanligvis stor stas både for liten og stor. Men pga pandemien gikk dessverre ikke dette som planlagt. Vi har derfor laget en film som forteller litt om hva EC-Play er, hva vi gjorde i høst og hva som er planen fremover. Ta en titt på den. Denne kan også være nyttig å se for nye medlemmer på nye skoler. Ta gjerne kontakt med med (Jostein) på 99108000 om du har noen spørsmål. Jeg har også lagt inn noen linker i kommentarfeltet under til de filmer og rapporter jeg nevner i min presentasjon. Disse kan det være verd å se på for de mest interesserte. Ønsker du å melde deg på et skoleband på din skole kan du gjøre det her. Har ikke din skole et EC-Play skoleband ennå så kan du sende en mail til together@ec-play.com og høre når vi planlegger å starte opp på din skole.

3 kommentarer om “Oppstart etter nyttår

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: