Samspill

FINN VÅRE AKTIVITETER HER
Er det ikke EC-Play på din skole? I denne filmen forteller vi deg hvordan du skal komme i gang på din skole. Vårt mål er at alle skoler skal ha en EC-Play Musikkskole.

EC-Play er et lavterskeltilbud til alle elevene ved skolen. Vi har frivillig betaling noe som innebærer at alle som trenger det kan være med helt GRATIS. Dette prosjektet er delfinansiert av BUFdir. Tilbudet organseres av foreningen Alle kan spille. Vårt MÅL er at ALLE, uansett bakgrunn, forutsetninger, forkunnskaper, nivå, rolle og privatøkonomi skal oppleve MESTRING, GLEDE, UTVIKLING OG INKLUDERING gjennom samspill og sang etter skoletid, på kveldstid, i helger og i ferier.

Vi er også opptatt av sosial bærekraft. Vi gir derfor også muligheter for unge til å få seg sin første jobb og å jobbe som frivillig. Vi legger også til rette for at foresatte kan engasjere seg som frivillig. Vi samarbeider også godt med både NAV og andre organisasjoner som er opptatt av å gi alle en sjanse i livet.

Vi har følgende prosjekter:

BAND SE FILM
Vi organiserer samspill for alle. Spillingen foregår etter skoletid og på kveldstid. Vi deler inn i grupper etter alder med mulighet for hospitering. Inndelingen er normalt 1.-2. klassinger, 3.-4.klassinger, 5.-7.klassinger og 8.-10 klassinger, men vi organiserer også samspill på tvers av alle aldre samt samspill for voksne/foresatte. Vi har også prosjekter innen sang/kor.

Sommerfest og Julefest
Vi arrangerer Julefest før jul og Sommerfest før sommerferien. Dette er et arrangement som er åpent for alle i hele familien. Dette foregår fast hvert år på Fyrstikken på Heggedal innbyggertorg kl. 13-16. SE FILM fra invitasjonen til julefesten i 2022.

MusikkSommerCamp
4 (5) uker om sommeren, de 2 første og de 2 siste ukene i sommerferien, arrangerer vi musikksommercamp felles på alle på tvers av skolene i kommunen.

HøstCamp
Dette er et prosjekt hvor vi inviterer vi til et 3-dagers hotellopphold på Malmplassen Gjestegård for musikkglade barn og deres familier som har behov for en høstferie. Se TV2 sitt innslag fra campen i 2022 HER.

MuVi CLUB – En åpen arena med Musikk- og Videoproduksjon for ungdom
Vi jobber nå med et prosjekt hvor vi ønsker å lage en lavterskel drop-in arena for ungdom hvor kan drive med musikk- og videoproduksjon.

  • OPPSTART og PÅMELDING

    Nå er ventetiden over! Skolebanda starter opp igjen – uten restriksjoner! Vi gleder oss! NESTE UKE, i Uke 6, starter vi opp på Vardåsen, Heggedal, Jansløkka, Vettre, Sydskogen og Midtbygda. Noen av gruppene er dessverre fullbooket, mens det på andre fortsatt er ledige plasser. Hvis du ennå ikke har meldt deg på, men har lystFortsett…


  • Redusert egenbetaling med AiA

    Deltakerne på EC-Play skoleband kan få inntil 1.000,- i redusert egenbetaling ved bruk av Fritidskortet/AiA-appen. Klikk her for å lese mer om aktivitetsappen AiA og hvordan den fungerer.


  • Oppstart etter nyttår

    Da myndighetene etter høstferien igjen åpnet opp for våre aktiviteter startet vi opp igjen med skoleband på flere skoler i Asker. Det var svært etterlengtet og det ble derfor stor oppslutning. Hele 131 barn har i høst fått oppleve mestring, glede, utvikling og inkludering med EC-Play etter skoletid. Etterspørselen etter å starte nye skoleband erFortsett…