Teamet

EYRYJJHSGHSGH

Thomas er dyktig musiker som har det pedagogisk ansvaret for EC-Play på Jansløkka skole, Torvbråten skole, Vettre skole, Vardåsen skole og Sydskogen skole. Ta kontakt på email thomasw@ec-play.com om det er noe. Han har kontortid alle hverdager mellom klokken 11-12.

Kjetil er en dyktig musiker som har det pedagogiske ansvaret for EC-Play på Slemmestad barneskole, Midtbygda skole, Sætre barneskole og Heggedal skole. Ta kontakt på email kjetil@ec-play.com om det er noe. Hans hovedfokus er undervisning, men han har kontortid alle hverdager mellom klokken 11-12. Bare ta kontakt.

Theis er en dyktig jazzbassist utdannet i England. Han har ansvaret for skolebandene på Slemmestad, Arnestad og Blakstad. I tillegg til å være pedagogisk ansvarlig for disse skolene jobber Theis også med film- og musikkproduksjon.

Daniel, som i tillegg til å spille forball for Mjøndalen, også er en multiinstrumental musiker som har ansvaret for film- og musikkproduksjon. Om du trenger hjelp til å legge inn sanger, undervisnignsmateriell eller trenger en instruksjonvideo såp er det Daniel som hjelper deg. Daniel er også backup som bandleder for skoleband ved behov.

Jostein er pedagogisk ansvarlig for EC-Play og for barnekoret Cantare på Nærsnes skole Han har hovedansvarlig for utvikling/opplæring i EC-Play sin metodikk og pedagogikk og er en ressurs ute på alle skoler og hjelper både foreningens og skolenes musikklærere med å ta i bruk innovativ undervisningsverktøy, nye metoder og ny pedagogikk for personlig, relasjonell, musikalsk og tverrfaglig utvikling. Ta kontakt på jostein@ec-play.com og 99108000 om du vil at Jostein skal komme til din skole.

Joakim har hovedansvaret for alle administrative oppgaver som påmelding, fakturering, betalinger, søknader, mailer og annen medlemsoppfølgning. Han er best å treffe på vår hovedmail together@ec-play.com. Joakim er også backup som bandleder ved behov.

EC-Play Foreldrekontakter
Vi ønsker at alle skolene i Asker har en EC-Play foreldrekontakt. Dette for bedre kommunikasjonen mellom oss som forening og skolens ledelse, musikklærerne og de foresatte. Vi setter pris på alle frivillige ildsjeler som jobber sammen med oss om å skape denne arenaen for mestring, glede, utvikling og inkludering på sin skole. Her er foreldrekontaktene vi har registrert så langt. Ta kontakt om du ønsker du å bli foreldrekontakt på din skole.

Vardåsen skole
Henrik Wærnes, hwarnes@gmail.com
Jansløkka skole
Kathrine Aasgaard Dancke, kathrinedancke@hotmail.com
Sydskogen skole
Nina Bergene, nina@bergene.priv.no
Sætre barneskole
Knut Sandvik, knut@sandvik.bz
Vollen Montessoriskole
Janne Fjelle Jacobsen, fjelle.jacobsen@gmail.com
Blakstad skole
Hanne-Sofie Myrlie, hsm@nhosh.no
Billingstad skole
Heidi Dokter, 41399048/foto@heididokter.no
Midtbygda skole
Vakant. Ta kontakt om du kan være foreldrekontakt på skolen
Slemmestad barneskole
Vakant. Ta kontakt om du kan være foreldrekontakt på skolen
Torvbråten barneskole
Vakant. Ta kontakt om du kan være foreldrekontakt på skolen
Heggedal barneskole
Vakant. Ta kontakt om du kan være foreldrekontakt på skolen
Bondi skole
Vakant. Ta kontakt om du kan være foreldrekontakt på skolen
Asker International school
Vakant. Ta kontakt om du vil være en foreldrekontakt på skolen
Arnestad skole
Vibeke Aasletten, 99100961, vibeke.aasletten75@gmail.com

Har du lyst å være med å utvikle EC-Play-tilbudet på din skole?
Vi ønsker en foreldrekontakt på hver skole slik at vi sammen kan skape en utviklende og inkluderende mestringsarena for barna på skolen din hvor det er plass til alle uansett bakgrunn og forutsetninger. Send oss en mail på together@ec-play.com om du vil være med på laget og gjøre en forskjell. En foreldrekontakt er først og fremst et kontaktpunkt mellom de foresatte og skolen slik at vi best mulig skal kunne fange opp ønsker og behov slik at det fungerer best mulig.